PERSONAL COACHING

‘Dankzij de coaching van Frank ben ik in beweging gekomen. Ik heb actieve stappen gezet in mijn zoektocht naar een andere functie binnen mijn organisatie. Ik ben uit mijn eigen veilige omgeving gestapt en vind het nog harstikke leuk ook!

Dat kan omdat ik nu weet wat ik wil en dit durf te vertellen. Als iemand die weet waar ze voor staat en daar vertrouwen in heeft. Door de vele persoonlijkheidstrainingen en –testen van de afgelopen jaren, zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik miste focus en vertrouwen in mezelf. Door de gesprekken met Frank weet ik waarop ik scherp moet stellen en geloof ik in mezelf.

Dit komt omdat coaching bij Frank meer is dan een helpende hand bieden. Hij zet je aan het werk. Daagt je uit dieper in jezelf te graven. Prikkelt je met een scala aan methoden, technieken en handvatten. Paste bij mij steeds dat toe wat mij verder hielp. Altijd met humor en een aanstekelijk enthousiasme. Lardeert de coaching met een juiste dosis eigen, soms zeer persoonlijke ervaringen. Zijn empathie heeft mij door moeilijke momenten geloodst.

Frank is zijn eigen sleutel tot succes. Ik weet nu ook mijn eigen sleutel tot succes. Ik dank Frank dat ik mij daar nu zelf bewust van ben geworden. Tijdens een plezierig, leerzaam en vooral mooi coaching traject’.

Gea Peters

adviseur informatie management ENEXIS